Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری گیلان گفت: به علت عدم شکل‌گیری پنجره واحد صدور مجوزها در قالب اجرای پروژه کلان دولت الکترونیک، فرآیند صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در گیلان سنتی و بسیار طولانی است. ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، یونس رنجکش صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرمایه‌گذاران برای دریافت مجوز گاهی اوقات 2 تا 3 سال از زمان طلایی شروع فعالیت طرح را از دست می‌دهند و در دستگاه‌های مختلف سرگردان می‌شوند اظهار داشت: فرآیند صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در گیلان سنتی و بسیار طولانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری گیلان متولی امر یکپارچه‌سازی صدور مجوزها برای کسب و کارها را وزارت اقتصاد و دارایی اعلام کرد و افزود: استانداری یک نهاد حاکمیتی و هماهنگ کننده محسوب می‌شود و بر میزان و چگونگی انطباق رفتار و عملکرد دستگاه‌های اجرایی با سیاست‌های کلان دولت نظارت دارد.

رنجکش دسترسی آسان متقاضیان شروع کسب و کارها و صدور درخواست مجوز از طریق خدمات دولت الکترونیک برای آنان را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: اگر پنجره واحد صدور مجوزها به طور کامل در کشور و استان گیلان شکل بگیرد فرد متقاضی می‌تواند درخواست خود را با استفاده از سامانه مورد نظر و از منزل ارسال کند.

چرا شرکت آمریکایی در دوران شیوع کرونا در چین سرمایه‌گذاری می‌کند؟5 قرارداد سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش 30 میلیون دلار در قم منعقد شد10 پروژه جدید سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با مشارکت بخش خصوصی آغاز می‌شود

وی مهم‌ترین کارکردهای ایجاد پنجره واحد صدور مجوز برای طرح‌های سرمایه‌گذاری با استفاده از پوشش دولت الکترونیک را برشمرد و تصریح کرد: کاهش هزینه‌ها، شفاف‌سازی در امور، جلب رضایتمندی عمومی از سیاست‌های کلان کشور کم‌تر شدن ترددها به ویژه در ایامی که با شیوع کرونا مواجهیم از جمله این مزیت‌ها محسوب می‌شود.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری گیلان با تأکید بر اینکه از منظر قانون حمایت از شکل‌گیری پنجره واحد صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری وجود دارد و دولت آن را در ستاد اقتصاد مقاومتی تصویب و ابلاغ کرده است گفت: با وجود جلساتی که تاکنون برگزار شده این پنجره واحد هنوز در بسیاری از استان‌ها از جمله گیلان ایجاد نشده است.

رنجکش بروز تغییرات در کسب و کارها، مدیریت زمان و جلوگیری از اتلاف وقت در راستای صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: برای اینکه از بروز چالش در سرمایه‌گذاری‌ها جلوگیری به عمل آوریم باید نسبت به ایجاد پنجره واحد صدور مجوزها و به موجب آن تعیین وقت قانونی برای دستگاه‌ها اقدام کنیم.

وی با تأکید بر اینکه در صورت وجود زیرساخت‌های دولت الکترونیک تمام دستگاه‌های ذیربط باید پاسخگوی نحوه عملکرد خود و رسیدگی به درخواست‌های متقاضیان باشند خاطرنشان کرد: این هدف یک مطالبه عمومی و یک خواست همگانی است و هنوز در استان گیلان تشکیلات حوزه صدور مجوزها به صورت سنتی اداره می‌شود.

انتهای پیام/614/ی

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صدور مجوزهای سرمایه گذاری پنجره واحد صدور مجوزها سرمایه گذاری دولت الکترونیک دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۹۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست
  • آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند
  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • درخواست مجوز برای این صنف بیشترین تقاضا را دارد | ۲۵ اردیبهشت ؛ پایان مجوزهای کاغذی
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • حمایت سند تحول قضایی از متقاضیان ورود به مشاغل حقوقی
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد