Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق بند ۷ قانون بودجه امسال تمامی دستگاه ها در راستای شفاف سازی و مقابله با فساد مکلف هستند تا پایان شهریور برای تحقق دولت الکترونیک و یکپارچه سازی سامانه ها به درگاه ملی خدمات دولت هوشمند متصل شوند.

مسئولیت وزارت نیرو در ارائه خدمات پایدار به مردم از نوع زیرساختی و حیاتی است و برای ارائه مناسب این خدمات و پاسخگویی رضایت بخش مخاطبان نسبت به پیاده سازی سرویس الکترونیک اقدام کرد تا بتواند از طریق این سرویس به ارائه مناسب خدمات به مردم اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین سرویس های وزارت نیرو همانند سایر دستگاه های اجرایی شامل خدمات انشعابات آب و برق، خدمات از نوع سرمایه گذاری و اخذ مجوز از وزارت نیرو و خدمات بین دستگاه های اجرایی از نوع استعلامات بین دستگاهی است.

بنابر آمارهای اعلامی وزارت نیرو، در شرایط کنونی خدمات آب و برق بصورت الکترونیکی ارائه می شود به طوری که در خصوص خدمات حوزه برق، شرکت توانیر از طریق نرم افزار متمرکز و یکپارچه برق من پیاده سازی شده و در اختیار عموم قرار دارد که  در فاز اول از اتصال پنجره های خدمات دستگاه های اجرایی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و خدمات پرتواتر در آنها این آمادگی وجود دارد که تا پایان شهریور ۱۰ خدمت حوزه برق در پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت نیرو ارائه گردد.

همچنین خدمات حوزه آب و فاضلاب بصورت استان و توسط پرتال های شرکت آب و فاضلاب استانی کشور ارائه می شود که در فاز اول از اتصال پنجره های خدمات دستگاه های اجرایی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و فعال سازی خدمات پرتواتر این آمادگی وجود دارد که تا پایان شهریور ۸ خدمت حوزه آبفا در پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت نیرو ارائه شود.

در فاز اول خدمات حوزه منابع آب که از طریق شرکت مدیریت منابع آب ارائه می‌شود، اتصال پنجره های خدمات دستگاه های اجرایی به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و خدمات پرتواتر این آمادگی وجود دارد که ۱۰ خدمت حوزه آب تا پایان شهریور در پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت نیرو ارائه گردد.

با توجه به ارائه خدمات الکترونیکی به عموم مردم، مجوزهای حوزه انرژی وزارت نیرو از نوع g2b  بالغ بر ۱۹ مجوز است که در شرایط کنونی براساس قانون مجلس شورای اسلامی در تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور عملیاتی شده است‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دولت الکترونیک درگاه ملی خدمات آب و برق ملی خدمات دولت هوشمند دستگاه های اجرایی تا پایان شهریور وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با یک بانک به منظور توسعه سرویس خدمات حقیقی فناورکارت در دومین روز از اینوتکس منعقد شد. 

بازوی فناوری این بانک با هدف ایجاد سرویس‌های مالی برای کارکنان پارک‌ها و حوزه نوآوری سراسر کشور تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

صادرات به ۴۰ کشور دنیا از مبدا پارک فناوری پردیس 

در ابتدای مراسم مهدی صفاری نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس ضمن معرفی پارک و مسیر رشد این طی شده در این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر پارک فناوری پردیس بستر فعالیت ۴۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان و بیش از ۸ هزار نفر سرمایه انسانی شده است. همچنین بیش از ۲۲۰۰ محصول و خدمت فناورانه و نوآورانه توسط شرکت‌های این پارک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیاردی بخش خصوصی در این ناحیه نوآوری خاطرنشان کرد: تامین نیاز بازار‌های داخلی و همچنین صادرات محصولات همواره یکی از دغدغه‌های مهم حوزه نوآوری است که در این میان پارک فناوری پردیس توانسته مسیر صادراتی خود را با صادرات بیش از ۵۰ محصول نوآورانه به ۴۰ کشور هموار کند.

وی اضافه کرد: این مهم تنها در یک سال اخیر صرفه جویی ارزی معادل ۶۰۰ میلیون یورو را به همراه داشته است.

توسعه فناروکارت به فاز حقیقی رسید

محمد کلاهی؛ معاون امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین ضمن ارائه گزارشی از مسیر طی شده توسعه فناورکارت تا به امروز گفت: فناورکارت به عنوان نخستین نئوبانک حوزه فناوری با هدف ارائه خدمات به شرکت‌ها و کارکنان شرکت‌های حوزه فناوری در کل کشور در اینوتکس سال گذشته به همت صندوق توسعه فناوری‌های نوین و حمایت پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل تغییر نگاه رگولاتور به نئوبانک‌ها ضمن تطبیق خود با شرایط جدید، برنامه توسعه‌ای خود را ادامه داده است.

وی با تشریح ابزار‌های مالی صندوق در ارائه خدمات به حوزه فناوری در ۱۷ سال فعالیت این نهاد در حوزه نوآوری کشور افزود: صندوق با ایجاد نهاد‌های تخصصی در اطراف خود و ارائه خدمات متنوع مالی و تفاهم نامه با ۱۳ بانک و ۶ نهاد بازار سرمایه کشور توانسته است تا در تامین مالی نوآوری پیشتاز باشد.

به گفته وی، همچنین با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی همکاری دارد. بیش از ۵ هزار فقره ضمانت نامه و ۱۳ هزار فقره تسهیلات مجموعا بیش از ۱۷ هزار خدمت مالی را به بیش از ۳۵۰۰ شرکت حوزه نوآوری ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور پس از ارائه سامانه‌های و خدمات مختلف مالی به حوزه نوآوری، به منظور ارائه خدمات مالی و رفاهی شرکت‌ها و پرسنل شاغل در پارک‌های فناوری سراسر کشور در قالب یک پلتفرم، در اینوتکس سال گذشته اقدام به رونمایی از فناورکارت؛ نخستین نئوبانک حوزه نوآوری کرده است.

این نئوبانک در فاز نخست خود سرویس‌های مالی نظیر تسهیلات، سرمایه گذاری، تامین مالی جمعی، کارگزاری مالی، پرداخت عوارض پارک‌ها و خدمات بیمه‌ای به شرکت‌ها را به مرحله اجرایی رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ارائه ۵۰۰ خدمت دولتی ، هوشمند شده است
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • تامین ۱۳۷۹ دستگاه برای ثبت الکترونیک آرا در قائمشهر
  • چراغ های پانزدهمین جشنواره سراسری بچه های مسجد روشن شد
  • بهادری‌جهرمی: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است
  • بهادری: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران